Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

(saját) FürdőSZOBA tuning

Arra bíztatnék mindenkit, hogy minden helyiségét kellőképpen szeretgesse, kellő időt és némi pénzt fordítson rá, legalább egyszer. Meghozza a gyümölcsét.

Szerencsések voltunk a lakásunk megvásárlásakor, ugyanis a hidegburkolat a fürdőben egyszerű, szép. Nem azt mondom, hogy én saját indíttatásból őt választottam volna, de jó alapanyag.

Bevallom jónéhány hónap eltelt, mire a fürdő tuningolása sorra került, de mindig tudtam, hogy személyre szabott lesz az is.

Az első részlet a tapéta keresés volt. Az egyszerűbb burkolatot akartam egy kis izgalommal megspékelni, ezt az apróvirágos tapétát választottam, aminek a romantikusságán enyhít a modern, fényes, csíkos, különleges szabású függöny, és erősít, annak csipkeszegélye, illetve az akasztók. Az egyszerű ikeás lámpabúra a függöny anyagát kapta meg borításnak, az őszintét megvallva ez érvényesül legkevésbé az apróbb részletek közül.

Szoba lévén képeket is szerettem volna elhelyezni, olyat kellett keresnem (természetes a Havrics Galériában :) ), ami előtt üveg van, így pasztelek, akvarellek, krétarajzok között válogattam. Témáját, színvilágát ezelőtt is szerettem, de ide egyszerűen tökéletesek.
A kerete sokáig kérdés volt számomra, már külön szeretem, hogy a legkontrasztosabb elem a helyiségbe, odavonzza a tekintetet.
Kedvenc mondatom a Bátyámtól van: "Nem is te lennél, ha nem lennének képek a fürdőszobában" :) :)Jelen esetben a gyümölcs a kellemes fél óra - órák, amikor fürdőt, vagy zuhanyt veszünk. Persze nem azt mondom, hogy a 30-ból 25 percet a tapéta csodálásával töltök, de mai napig szeretek a fürdőszobánkban időt tölteni, meleg, otthonos, nem egy átmeneti helyiségnek érzem, hanem egy plusz helyiségnek, ahol az életünk zajlik.

Egy szó mint száz: a saját fürdőszobád téged tükrözzön!

- Kolbe Havrics Imola -

Kövess minket!